plugBen Breunesse -   Electrotechniek   -   Beveiliging   -   Domotica   -   Stofzuigersystemen

Beveiliging door Ben Breunesse Elektra

Beveiliging door Ben Breunesse Elektra is tegenwoordig geen luxe, maar noodzaak. Wij zorgen er graag voor dat uw privacy, eigendom en veiligheid bovenaan staan.

De kans op directe inbreuk op uw privacy wordt met de dag groter. Wij kunnen u helpen met het nemen van voorzorgsmaatregelen in de vorm van elektronische beveiliging. Denkt u hierbij eens aan glasbreukdetectie, aan infraroodbeveiliging van ruimten, aan sirenes, brand- rook- en bewegingsmelders, noodverlichting, buitenverlichting, video intercom installatie, camerabewaking en aan een rechtstreekse verbinding met een meldkamer.

Ontruimingsalarm

Ben Breunesse Elektra adviseert een ontruimingsalarm in uw huis en bedrijfspand. Dit systeem is een preventiemiddel dat kan aangeven waar rookontwikkeling is ontstaan en dit direct doorgeeft aan de meldkamer van de betrokken centrale.  Een brand kan razendsnel om zich heen slaan en daarom is het van levensbelang dat het direct gedetecteerd wordt door een brandmeldinstallatie. Dit geeft u en uw omgeving meer tijd om uzelf in veiligheid te brengen.

Inbraakpreventie

Inbraakpreventie werkt net zoals een ontruimingsalarm: preventief. En zoals het spreekwoord zegt ‘beter voorkomen, dan genezen’ is dat zeker het geval bij inbraak. Ben Breunesse Elektra installeert graag voor u een inbraakinstallatie dat ongewenste bezoekers detecteert en direct meldt bij de centrale. Detectoren in  deur- en raamcontacten zorgen ervoor dat er een alarmsignaal klinkt of stil wordt doorgegeven aan de centrale.

Wilt u meer weten over de beveiligingsmogelijkheden van uw huis of bedrijfspand? Neemt u gerust contact op voor een kennismakingsgesprek. Doordat wij, als gecertificeerd bedrijf, al heel wat jaren meedraaien in het beveiligen van woonhuizen en bedrijfspanden, kunnen wij u advies op maat geven!

Beveiligen: geen luxe maar noodzaak!


Direct contact opnemen



Ben Breunesse
Elektra B.V.
Beukenlaan 20D
3741BP Baarn

Tel nr: 035 - 54 298 89
E-mail: info@benbreunesse.nl

Locatie op Google Maps

Lid van

uneto