plugBen Breunesse -   Electrotechniek   -   Beveiliging   -   Domotica   -   Stofzuigersystemen

De elektricien uit Baarn

Ben Breunesse begon vijfentwintig jaar geleden als zelfstandig elektricien uit Baarn. Tijdens zijn werkzaamheden in de elektrotechniek stond er altijd één vuistregel centraal: deskundigheid en kwaliteit leveren tegen een eerlijk tarief. Mede dankzij dat concept is Ben Breunesse Elektra uitgegroeid van zzp’er naar een team van enthousiaste vakmensen én een vertrouwd beeld in Baarn en omgeving.
Ondertussen hebben wij een uitgebreide klantenkring opgebouwd, waaronder wij particulieren en bedrijven rekenen die Ben Breunesse Elektra dagelijks mag assisteren wanneer dat nodig is. Ook na vijfentwintig jaar zijn wij u graag van dienst voor de grote en de mindergrote klussen in Baarn en omgeving.

De specialisaties van Ben Breunesse Elektra

Behalve de elektrotechnische installaties is Ben Breunesse Elektra zich in de loop der jaren verder gaan specialiseren in twee bijzondere vakgebieden binnen de elektra. Dat is de beveiligingstechniek, zoals camerabewaking en beveiligingsinstallaties, alsmede een tweede specialisatie dat bekend staat als domotica. Wellicht is dit niet voor iedereen een bekend woord, terwijl de diensten en producten wel overal bekend zijn. ‘Domos’ stamt af van het Latijnse ‘huis’ en ‘tica’ van de techniek die erachter schuilt. Beter bekend als  ‘smart homes’, waar alles elektronisch en computertechnisch met elkaar in verbinding staat. Van de slimme meter, tot de elektronische zonwering en de garagedeur die opengaat wanneer u komt aanrijden.

Stofzuigerinstallaties van Ben Breunesse Elektra

Behalve de beveiliging en de domotica, heeft Ben Breunesse Elektra al weer een aantal jaren een derde specialisatie in huis: de stofzuigerinstallaties. Dit systeem wordt aangesloten met een centrale unit die overal in het huis of kantoor stofinlaten heeft. Daar sluit je, wanneer nodig, een lichtgewicht stofzuigerslang op aan die de ruimte schoonmaakt en het vuil direct afvoert door de stofinlaten. Op deze manier verdwijnt het  zonder uitlaat van stof en geur. Ook hoeft u niet langer met een zware stofzuiger door het huis te werken.

Contact met Ben Breunesse Elektra

Bent u benieuwd wat Ben Breunesse Elektra voor u of uw bedrijf kan betekenen? Dan vernemen wij erg graag van u. Ben Breunesse Elektra houdt kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel, daarom zijn wij ook een erkend Uneto-VNI installatiebedrijf. Neemt u vandaag nog vrijblijvend contact op met uw Uneto-VNI installatiebedrijf in Baarn: Ben Breunesse Elektra B.V.


Direct contact opnemenBen Breunesse
Elektra B.V.
Beukenlaan 20D
3741BP Baarn

Tel nr: 035 - 54 298 89
E-mail: info@benbreunesse.nl

Locatie op Google Maps

Lid van

uneto