plugBen Breunesse -   Electrotechniek   -   Beveiliging   -   Domotica   -   Stofzuigersystemen

Domotica

Huisautomatisering en domotica door Ben Breunesse Elektra zorgt voor het ultieme genieten van alles wat uw huis u kan bieden. Domotica heeft alles te maken met comfort, de efficiëntie en het verbeteren van communicatie in een woon- en werksituatie, ten behoeve van bewoners of dienstverleners. Het woord ‘Domotica’ is een samenvoeging van het Latijnse ‘domus’ en  ‘tica’ wat de techniek aanduidt zoals bij informatica.

Bij dit soort systemen hoeft u niet alleen te denken aan het op afstand kunnen besturen van de inbraakbeveiliging, een garagedeur of het zetten van een pot koffie op een bepaald tijdstip. Domotica gaat veel verder.  Sfeerverlichting dat samenwerkt met muziek, telewerken, bankieren op het werk of thuis, teleshoppen, het regelen van al uw lichten (ook in de tuin), het regelen van de centrale verwarming, airconditioner of klimaatregelaar en de brandbeveiliging. U kunt hierbij alles vanaf één punt, of indien gewenst vanaf meerdere punten, besturen vanaf uw computer, telefoon of apparatuur naar keuze.  

Dim specifieke verlichting met uw touchscreen of verander sfeer binnen en buiten. U beheert en controleert gemakkelijk en snel met uw mobiel, touchscreen of afstandsbediening aan de muur. Met één druk op de knop controleert u alles! Hoor uw favoriete muziekcollectie in iedere ruimte wanneer u dit wilt. Regel de temperatuur van de verwarming wanneer u richting huis rijdt of doet u alsnog de verlichting uit wanneer dit nog brandt terwijl u niet thuis bent. Domotica van Ben Breunesse Elektra is het mogelijk maken van gemak en comfort in uw omgeving. 

Onze uitdaging is het vervullen van uw wensen door het veraangenamen van uw woon- of werksituatie.


Direct contact opnemenBen Breunesse
Elektra B.V.
Beukenlaan 20D
3741BP Baarn

Tel nr: 035 - 54 298 89
E-mail: info@benbreunesse.nl

Locatie op Google Maps

Lid van

uneto