plugBen Breunesse -   Electrotechniek   -   Beveiliging   -   Domotica   -   Stofzuigersystemen

Elektrotechniek in Baarn

Ben Breunesse Elektra verzorgt de elektrotechniek in Baarn en omstreken. U kunt hierbij denken aan complete elektrotechnische installatie aanleggen, renoveren of een kleine aanpassing realiseren. wij willen dit graag voor u verzorgen.

Elektrotechniek nieuwbouw

Wanneer u een nieuwe woning bouwt, is kwalitatieve elektrotechniek zeer belangrijk. Wij realiseren graag de elektra zodat u optimaal kunt genieten van uw nieuwe woning.  Graag komen wij geheel vrijblijvend langs om uw wensen en de mogelijkheden te inventariseren. Tijdens dit gesprek zullen wij de stijl, verlichtingswensen en het budget met u doornemen. Aan de hand van deze informatie bieden wij u een passende offerte aan.

Elektrotechniek renovatie

Elektrotechniek is belangrijk bij renovatie. Niet alleen uw woning, muren of keuken moeten gerenoveerd worden; veilige en moderne elektra is prioriteit nummer één. Bij het renoveren van uw elektrotechnische installatie moet u denken aan het aanpassen of vervangen van uw installatie naar de eisen en wensen van deze tijd. Bijvoorbeeld het verplaatsen van wandcontactdozen tot het installeren van een nieuwe meterkast en het maken van een netwerk- en cai-aansluiting.

Elektrotechnisch onderhoud

Qua onderhoud blijven wij toch ook een beetje de ‘ouderwetse’ elektricien. Kleine klusjes, grote installaties, voor ons is het allemaal vakwerk dat goed moet gebeuren. Ook voor onderhoud kunt u bij ons terecht, bijvoorbeeld het vervangen van wandcontactdozen en schakelaars, het verplaatsen van een lichtpunt, het doormeten en keuren van uw installatie of het oplossen van een storing, wij staan voor u klaar. 


Direct contact opnemenBen Breunesse
Elektra B.V.
Beukenlaan 20D
3741BP Baarn

Tel nr: 035 - 54 298 89
E-mail: info@benbreunesse.nl

Locatie op Google Maps

Lid van

uneto