plugBen Breunesse -   Electrotechniek   -   Beveiliging   -   Domotica   -   Stofzuigersystemen

Centrale stofzuigsystemen door Ben Breunesse Elektra

Behalve de beveiliging en de domotica, heeft Ben Breunesse Elektra al weer een aantal jaren een derde specialisatie in huis, namelijk centrale stofzuigerinstallaties. Bij dit systeem wordt een stofzuigunit bijvoorbeeld geplaatst in een berging, de garage of de kelder. Via een leidingsysteem in de muren en vloeren worden op diverse plaatsen door het huis stofzuigcontacten geïnstalleerd die op de centrale unit worden aangesloten. Een standaard woning vraagt 3 tot 6 aansluitingen. Op deze stofzuigcontacten sluit je, wanneer nodig, een lichtgewicht stofzuigerslang aan die de ruimte schoonmaakt en het vuil direct afvoert door het leidingwerk naar de opvangbak van de stofzuigunit.
De motorunit met opvangbak kan eigenlijk overal in uw woning geplaatst worden maar meestal is dit buiten het leefgedeelte. Op deze manier bieden we de sleutel tot een schone en stille leefomgeving  zonder vervelende geurtjes, hinderlijke geluiden en rond dwarrelende stofdeeltjes. Tevens loopt u hierdoor niet langer met een zware stofzuiger door het huis. 

Ben Breunesse Elektra werkt exclusief met BEAM Electrolux.

De samenwerking met Electrolux en diens reputatie qua innovatie en kwaliteit, was een logische stap voor Ben Breunesse Elektra. Samen zorgen wij voor 100% schone lucht in uw woning. Een vooraanstaand bedrijf als Electrolux is zich dan ook ten volle bewust van haar maatschappelijke rol. Door het ontwikkelen van duurzame producten die tegemoet komen aan de hedendaagse woonbehoeften wordt hier gehoor aan gegeven. Met een leidende positie in meer dan 52 landen weet het bedrijf inmiddels meer dan al te goed hoe je een stofzuiger maakt.

Wist u dat uit onderzoek blijkt dat centrale stofzuigsystemen bijdragen aan de bestrijding van pollen en huismijt, hetgeen het systeem zeer geschikt maakt voor mensen met astma en allergieën?

Bent u benieuwd wat Ben Breunesse Elektra voor u of uw bedrijf kan betekenen? Dan vernemen wij dit  graag van u. Ben Breunesse Elektra houdt kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel, daarom zijn wij ook een erkend Uneto-VNI installatiebedrijf. Neemt u vandaag nog vrijblijvend contact op met uw Uneto-VNI installatiebedrijf in Baarn: Ben Breunesse Elektra B.V.

Download hier de Brochure van BEAM Electrolux

Direct contact opnemenBen Breunesse
Elektra B.V.
Beukenlaan 20D
3741BP Baarn

Tel nr: 035 - 54 298 89
E-mail: info@benbreunesse.nl

Locatie op Google Maps

Lid van

uneto